14 hari.


Allop. =) Sudah sekian lama tak meng'update' blog..huhu~ First thing first., okeh.? hurm~ Sepanjang dua minggu meninggalkan rumah ada beberapa perkara yang berubah sebaik sahaja aku pulang ke rumah..huhu~


  • pertamanya., satu-satunya adik lelaki aku dah meninggalkan rumah. (bukan lari dari rumah okeh..??) my dear lil bro ditawarkan program matrik 2 tahun di KMNS..huhu~ congrates bro..!

che ku muhamad farid. huhu~ dulu kecik2 slalu sgt gaduh., dasyat plak tuh..isk2 tak sempat nak jumpa before dia masuk KMNS. Dapat tau nak masuk matrik pun beberapa hari sebelum aku ke Jogja..apa2 pon gudluck ya bro..! =)


  • keduanya., comey, kucing belaan keluargaku dah selamat melahirkan tiga ekor anak (lagi advanced dr akak aku..!huhu~) adik aku namakan mereka koko, kiki, dan kaka..huhu~
  • dan ketiganya., perut mum-to-be da semakin membesar..huhu~ tak sabar nak dapat title 'ahjumma' hehe~

~~(*_*)~~

3 comments:

  1. wah,tebal keningnye hensem ;) jangan lupa post experience pg Jogja.and gambar sekali.. tau tau

    ReplyDelete
  2. kmns. same ngn adik aina rai la.

    ReplyDelete
  3. -->GemZzirah : tgk kakak la gem..haha~ xde kaitan..=p okeh~ i'Allah wil update soooon.=)
    -->keberkatanyangdiredhai:adik aina m3x setaun ye?

    ReplyDelete