Ahjumma. =)

[baby gurl..no name. any suggestion???]
ehem2..hurm~ khamis lepas, dengan rasmi nya aku dah dapat title 'makcik' (isk..tak glamer la plak..and nampak tua plak..huhu~)
akak aku da selamat melahirkan anak pertamanya kat hosp K.Tganu..baby gurl.., ok..!huhu~
anak sedare first nih.., so sangatlah excited..!!huhu~
according to my mum, akak aku slow progression masa nak lahirkan baby gurl nih..dat's why kena hantar gi KT. since umah aku kat dungun, sepatutnye bleh lahirkan kat dungun je..hurm~ tapi takpe lah sebab baby nak lahir kat KT kan..huhu~
hujung minggu nih sebenarnye da plan baek punya..! ingat nak balek umah.., nak jumpa baby..huhu~ lagipun baru je abis posting psychiatry..so, rase takde masalah kot kalo nak balek jenguk baby sattt..tp yg sedihnya baby tamau jumpe makcik die plakk..haih~ awatnya baby??malu kat cik irah ka??
baby sbenanye kena tahan kat wad kat KT tuh..mula2 katanye sebab ada lendir kat tekak..my mum kata mungkin kena pneumonia kot..hurm~
kata doc, mungkin kena tahan dalam seminggu sebab skang nih baby diberi antibiotic.
huhu~ akak aku kata kalo balek pon tak bleh tengok baby sebab mak n ayah dia je bleh masuk..huhu~ (takkan nak blagak jadi mak baby plak..isk~) owh lupe.., nenek baby pon bleh masuk gak..tupun lepas pakai uniform nurse dia..huhu~ Ma...Ma.. =p
hurm~ hopefully, baby cepat2 bleh balek rumah and membesar dengan sihat..insyaAllah~
cik irah tak saba nak jumpe kamu lorhh~ (T_T) get well soon ya..! =)
*maseh mencari nama yang seswai untuk baby panggil..tamau makcik..nampak tua n tak glamer..!haha~ ahjumma mungkin..??ahaks~

4 comments:

  1. pas2 turn aku lak jd ahjumma..insyaAllah..xsabar!!!!

    ReplyDelete
  2. yerp..!! we're getting older..=p

    ReplyDelete
  3. nape ngan baby tu..kne meconium aspiration syndrome ke..huhu..
    sape name die?
    ni makcik angkat die ni..hehheheh..nyibuk je kan..

    ReplyDelete
  4. x sure la zue..tak berkesmpatan jumpe baby lg..huhu~ baby bru je dischrge arini..name?? iman nurina kalo x slap aku..huhu~

    ReplyDelete