Untuk kamu Cik Zulaika. =)

sewaktu berkunjung ke Jogja Jun yang lalu.., aku berkesempatan jumpa cik Zulaika (mmg dah plan nak jumpe sbenarnye..huhu~) thanks a lot to my dear Zulaika yang sanggup merajinkan diri berkunjung ke Jogja untuk beberapa ketika..jauh tu.. Surabaya-Jogjakarta 5 hours naik train tau..
[aih..ade aura2 plak..tangan tremor ke zue???=p]


jumpa pun dah malam ye Zue.. yang kecewanya ingatkan kalau dia tumpang bilik aku kat Vidi hotel tu tak kena bayaran apa2..tup2 kena bayar plak sebab hotel tu kire per person kot..(haih~ mcm kes desa gak., even 4org duduk bilik double, desa akan charge setiap orang lam bilek tuh..oopss, condemn desa plak..=p)


sempat lah gosip2 sket ngan Zue malam tuh sampai tertido..masing2 penat kan..hurm~ esoknya plak pagi2 buta aku da kena kuar nak g explore candi..huhu Zue plak terpaksa beransur pulang sbab esoknya ade kelas plak..
[iklan adabi]

to Zulaika: tenkiu sgt2 trun jogja..walopun smpat jumpe kejapp je..huhu~
to encik aiman: timekaseh sbab merajinkan diri teman zulaika yew.. (zue, kapan kita ketemu d m'sia plak yew..???=) )
[last pic]

n all those pisc 4u Zulaika..sori lmbt coz aku bru dpt pics nih..=) n buat tatapan cik Hazirah juge.. (homework dia untuk saye..ngeee~)

No comments:

Post a Comment